Добре дошли в Online магазин за дрехи 1inmind

НОВИТЕ МОДЕЛИ МЪЖКИ ТЕНИСКИ С ЩАМПА СА ВЕЧЕ ТУК

КОЛЕКЦИЯ ТЕНИСКИ 2023

Едно от предимствата, с които 1INMIND изпъква пред конкуренцията е огромното разнообразие от кройки, платове, цветове и щампи на своите мъжки тениски.

И тази година навлизаме ударно в света на мъжките дрехи с къс ръкав, като пускаме нови продукти с обезцветен ефект, по-лека и дишаща материя. Продължаваме наложената линия от тениски с разширено деколте, която беше представена в колекция STILL STANDING 022.За новата 2023 година брандът ще продължи политиката си да използва висококачествен трикотаж (100% памук).Основните цветове на платовете остават черен и бял, но не забравяйте, че винаги трябва да имате едно на ум с това, което предстои от нас. Освен задължителните класически летни продукти с бокс лого елемент, ще Ви дадем разнообразие от мъжки тениски с щампа.

Тази година е изключително специална за целия екип на магазин за дрехи 1INMIND, затова нашите дизайнери и технолози решиха да почерпят вдъхновение от фотосесии, клипове и изминали събития свързани с развитието ни като моден бранд.

Мъжки Тениски 1INMIND колекция 2023
Дамски спортни екипи oneinmind

ДАМСКИ СПОРТНИ ЕКИПИ И НАЙ-НОВОТО ОТ НАС ЗА НЕЖНИЯ ПОЛ

НАЙ-НОВОТО ОТ ДАМСКИ ОБЛЕКЛА

2020 година ще бъде белязана с пускането на постоянна дамска модна линия от 1INMIND. Женската колекция на ONE се явява символ на идеята за силните, отговорни и борбени жени.

Още в края на 2019 година нашия екип от дизайнери се захвана с идеята да създаде дамски дрехи позволяващи на жените да водят забързано и мултифункционално ежедневие. Подбраните основни цветове на платовете са: черен, бял и розов.

При избора на текстил сме се спрели на такива, които няма да се мачкат, за да не се губи време в гладене на тениски и дамски суитчъри. Дебелината на платовете е съобразена с естетическите изисквания на всяка дама, като сме взели предвид температурните особености за сезона.

Новите дамски спортни екипи се съчетават прекрасно, с някои от сегашните или бъдещи мъжки екипи както и предстоящите модни колекции. Очаквайте още много нови и нестандартни съчетания от света на уличната мода за жени.

Детски Дрехи от 1inmind x Jorko

ДЕТСКИ ТЕНИСКИ ЗА МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА ОТ НОВАТА НИ КОЛЕКЦИЯ „ONE Jr.“

КОЛЕКЦИЯ ДРЕХИ ЗА ДЕЦА

Новостите около 1INMIND не спират до тук. От 2023 година стартираме ONE jr., колекция включваща разнообразие от летни модни предложения за вашите деца. От днес всички фенове на бранда ще имат възможност да вкарат и най-малките в семейството наречено 1INMIND. А сега нека поговорим за удобство, качество и издръжливост, както и какви продукти да очаквате.

Малките членове на 1INMIND ще имат възможността да носят умалени копия на някои от тениските за възрастни, като сме заложили на задължителните бокс лога в различни цветове, както и дизайнерски изпълнения в различни разцветки. Кройките позволяват свобода на движението като напълно запазват стила и идеята на 1INMIND.Използваното трико е 100% пениран памук.

Подбраните платове са съобразени с всички необходими изисквания за безопасността на децата. Използваните бои са на водна основа, за предотвратяване възможността от алергични реакции по кожата. По щампите на тениските за деца няма следи от миризма на бои или други химикали.

НАШИТЕ КОЛАБОРАЦИИ НЕ СПИРАТ ДО ТУК С Dim4ou, VessoU, Daniel Xa Ha, D3MO

ПРИЯТЕЛИ И СЕМЕЙСТВО

През новата 2020 година ще ви поднесем изключително много изненади и интересни съвместни проекти, колекции и събития, с част от нашите партньори.

С радост ви съобщаваме, че Dim4ou и 1INMIND работят по новата лимитирана колекция на Diverse, с която за пореден път ще преобърнем представите за нормални дрехи, щампи, дизайни, цветове и материи.

След изключително успешните и търсени продукти от 2019 се почувствахме длъжни да откликнем на желанието на вас феновете за още модели и попълване на вече липсващите такива.

Е, за съжаление всички вие знаете, че бройките са ограничени, за да дадем шанс на всеки от вас и нас да бъде уникален и различен от масата хора, затова вместо да попълваме стари бройки, ние решихме да ви подготвим нещо свежо и различно през следващите месеци.

Дрехи ONE Dim4ou